Desi o camera poate arata grozav cand adaugam cu mobilier nou iar cateva elemente de decor poate aduce cu adevarat un plus unui spatiu.

De fapt, vazele si arta arata frumos pe mese si pereti, dar exista o zona care nu trebuie trecuta cu vederea: podeaua. Covoarele sunt un mod clasic, dar elegant, de a lega camera.

Covoarele Beni Ourain sunt covoare pufoase tesute manual de tribul Beni Ourain.

Aceste covoare sunt realizate din lana care provine de la oile locale din Multii Atlas. Lana este apoi vopsita folosind coloranti naturali, iar covoarele sunt tesute folosind razboaie traditionale.

Perfecte pentru a adauga o nota de lux si stil oricarei incaperi din casa ta, aceste covoare sunt de culoare neutra – alb, crem sau alte culori naturale – cu modele frumoase fie minimaliste dar si complicate, care pot transforma cu usurinta un spatiu de care poti fi mandru.

Ideale pentru orice stil de decor

Covoarele marocane pot adauga cu usurinta versatilitate designului si aspectului unei camere, in acelasi timp completand schema de culori actuala… sau chiar devenind punct focal al camerei.

Este o piesa de accent interesanta care atrage atentia, fara a face spatiul sa para ocupat.

Covorul Beni Ourain este cunoscut pentru designul sau unic. Covoarele au adesea modele in forma de romb sau in zig-zag, de obicei alb sau crem.

Covoarele sunt, de asemenea, cunoscute pentru gramada lor groasa, ceea ce le fac foarte pufoase, moi si confortabil de mers pe acestea.

Acestea sunt adesea create cu modele simple printr-o combinatie de linii contrastante sau pot veni cu modele traditionale inspirate din cultura marocana.

Ele intruchipeaza o traditie bogata

Covoarele sunt un articol traditional si atemporal. Artizanii folosesc metode stravechi transmise de secole si apoi isi vand covoarele frumoase in souk-urile din orasele vechi din intreaga tara.

Daca sunteti in catarea unui astfel de covor, pentru a va oferi liniste sufleteasca ca alegeti cu incredere un covor autentic marocan puteti descoperi colectia de covoare Mango+Bloom.

Sunt Durabile

Daca doriti un covor care sa reziste mult timp si sa arate grozav in orice casa, ar trebui sa cumparati cea mai buna calitate pe care o puteti permite.

In acest fel, va puteti bucura de aceste covoare timp de multi ani, fara sa va faceti griji ca nu se potrivesc cu mobilierul sau decorul casei.

Cand vine vorba de imbunatatirea esteticii unei case, putine lucruri o fac mai bine decat un covor marocan. Este o modalitate excelenta de a te elibera de design-urile generice si de a crea un spatiu cu adevarat diferit.

Covoarele marocane sunt o parte integranta a vietii, atat de mult incat sunt tinute la un standard inalt si facute sa reziste mult timp, frumusetea lor fiind de cele mai multe ori un factor cheie.